Gulvbehandling

Gulvbehandling på et nyafslebet trægulv er en behandling nødvendig for at få en smuk og slidstærk gulvoverflade. Billig gulvbehandling priser får du her hos os samt en rigtig god gulvservice der hjælper dig på vej til en optimal gulvløsning. Der er masser af muligheder at vælge imellem, uanset om du ønsker et lyst, mørkt, blankt eller rustikt trægulv.  Hver dag udsættes trægulve for en stor belastning fra kontorstole, almindelig brug, stole borde, børne leg med mere. Idet træ og trægulve er sårbare overfor daglig brug og slid, må det have en effektiv overfladebehandling for at bevare træets unikke stuktur og smukke overflade.

Gulvbehandling Syddanmark og Flere Steder

Ved at overfladebehandle det nyafslebne trægulv, får gulvet ny liv på en skånsom og blid måde. Ved en gulvafslibning fjernes den gamle efterbehandling så der kan påføres en ny og mere holdbar. Der findes en række forskellige typer gulvbehandling, herunder:

  • Oliebehandling
  • Lakering
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling
  • Voksbehandling

Uanset hvilken gulvbehandling du vælger, får du altid en gulvrådgivning hos Erritsø Gulvafslibning. Vi udfører gulvbehandling  hver dag året rundt ,og kan også hjælpe dig med dit valg af behandling. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os for mere info. Vær opmærksom på, at alt henvendelse er helt gratis og uforpligtende, så du er altid velkommen til at ringe ind og få en snak om dine trægulve. Geografisk dækker vi meget bredt i Syddanmark  med gulvbehandling og afslibning , Horsens, Vejle,Fredericia,Kolding,Middelfart,Assens,Odense og andre steder.