Gulvafslibning

 

Ser dit trægulv trist og slidt ud? Trænger det til nyt liv? Lad os hjælpe dig med at få dit gamle trægulv til at se ud som nyt igen. Hos Erritsø Gulvafslibning 40 27 54 82  har vi slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve vi har 20 års erfaring. Dit gulv er i trygge hænder hos os.

Vi er altid klar til at rådgive dig om hvilken type af behandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Trænger dit trægulv til nyt liv?

 

Når gulvet skal friskes op, er den mest anvendte løsning en gulvafslibning. Der er sjældent brug for at høvle gulvet det er for det meste kun ved gamle fernis gulve, hvilket også tærer mere på gulvet end en gulvafslibning. Når vi sliber dit gulv, sliber vi omkring én millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget – dog er det nok til at gøre gulvet klar til behandling. Vi efterbehandler med lak, woodcover, lud, olie eller sæbe de fåes i forskellige farve varianter , alt efter hvilken gulvtype, du har – og hvad du selv ønsker.

Hvornår trænger mit gulv til afslibning?

Når dit gulv begynder at se slidt og træt ud eller når overfladen er gennemslidt, især husdyr og små børn slider hårdt på gulvene og fodtøj med ridser og slagmærker til gengæld kan du efterfølgende selv bestemme, hvilken overfladebehandling gulvet skal have. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, men det er  også et spørgsmål om, hvad du foretrækker i forhold til den daglige vedligeholdelse.